Calitate

Calitatea desăvârșită este pilonul fundamental al activității PARADIS. Colecțiile noastre de bijuterii sunt produse de unii din cei mai buni producători ai momentului, precum SOKOLOV, BREUNING, KARATOV, MASTER BRILLIANT și alte comapnii de top, înalt tehnologizate, cu utilaj de ultimă generație suprapus în același timp cu lucrul manual și iscusit al bijutierilor, ce le permit să creeze bijuterii de cea mai înaltă calitate combinat cu design unic.


Exclusivitate

Dimantele fixate în bijuteriile fabricilor partenere sunt de cea mai înaltă calitate, achiziționate de la liderii din domeniul prelucrării diamantelor precum ALROSA și DE BEERS. Geomologii experementați ai companiei aleg și verifică cu grijă calitatea diamantelor, ce urmează să bucure ochii clienților noștri.

Pietrele

Pietrele prețioase și semi prețioase sunt importate de la cele mai mari companii de prelucrare a pietrelor din Myanmar, India și Thailanda, care tradițional istoric au fost și vor fi centrul de extracție și fațetare al pietrelor naturale. Specialiștii fabricilor verifică minițios pietrele importate, atrăgând o atenție deosebită clarității și elementelor optice.

 


Aur

Toate bijuteriile prezentate în saloanele PARADIS, sunt exclusiv produse din aur, argint și platină, achiziționat din bancă sub formă de lingouri de către fabricele partenere. În procesul de fabricare sunt adăugate în aliaj, metale (Ag, Pd, Cu) ce oferă duritate, rezistență și culoare bijuteriei create. Aceste aliaje la rândul său sunt achiziționate de la cei mai buni producători din Germania și Italia. Astfel, chiar de la începutul ciclului de producere este garantată calitatea bijuteriei.


Marcare

Titlul de marcare este o aplicație pe suprafața articolului, ce confirmă standardul de stat privind caliatatea aurului. Semnul destinctiv al Rep. Moldova este capul de zimbru, care este aplicat cu ajutorul laserului sau prin inserție mecanică. Totodată, bijuteria originală în mod obligatoriu va avea și titlul de marcare din țara de proveniență, spre exemplul titlul de marcare al Federației Ruse este un cap de doamnă cu coif în cap, simbol ce confirmă autenticitatea bijuteriei.

Eticheta

Eticheta anexată de bijuerie prin intermediul unui fir plombat, reprezintă pașaportul articolului, unde este indicat caracteristicile bijuteriei, precum și compania și țara de proveniență a bijuteriei.