Cardurilor Cadou

'

0
0
Adăugați produse
Goliți Coșul

gift-card-paradis

Regulile de utilizare a Cardurilor Cadou SRL "Paradis"

1. Firma SRL ”Paradis” eliberează carduri cadou clienților săi doar în saloanele sale.
2. Cardul Cadou – reprezintă un document, ce confirmă achitarea efectuată de către o persoană fizică sau juridică în interesul unei alte persoane fizice a unei sume de bani în calitate de avans firmei SRL ”Paradis”, care la rândul său urmează la prezentarea certificatului să-i ofere persoanei fizice un anumit produs.
3. Certificatul Cadou este valabil timp de 3 luni, din data în care a fost achitat de client (data este indicată pe certificat).
4. SRL ”Paradis” se obligă să transmită clientului în limita sumei indicate pe Certificatul Cadou orice tip de articol existent la acel moment în stoc.
5. Certificatul Cadou este valabil doar cu bonul de casă anexat, ce confimă achitarea efectuată de client, semnătura consultantului și ștampila salonului.
6. Valoarea Certificatului Cadou este apreciată în baza sumei depuse (achitate) în lei de către client în saloanele SRL ”Paradis”.
7. Modul de achitare a Certificatului Cadou poate fi Cash sau transfer bancar.
8. Dacă valoarea articolului ales de către client depășește valoarea Cardului Cadou, atunci clientul se obligă să achite diferența (cash sau virament bancar) 9. Suma de pe Cardul Cadou trebuie epuizată doar la o sigură achiziție (nu poate fi folosită parțial). Dacă valorea Certificatului Cadou nu a fost folosită în totalitate prin procurarea unui articol, clientul se obligă să mai aleagă un alt sau încă un articol pentru valorificarea totală a sumei indicate pe Certificatul Cadou.
10. Certificatul Cadou nu poate fi întors înapoi și nu poate fi schimbat în bani și este retras de la client la data când acesta a fost folosit și a primit în schimb un articol de la SRL ”Paradis”.
11. În Certificatul Cadou este indicat numele persoanei pentru care a fost procurat Cardul și este valabil doar la prezentarea acestuia în saloanele SRL ”Paradis”.
12. Deteriorarea Certificatului prin diverse metode inclusiv prin aplicarea unor metode de flasificare duce la anularea Certificatului.
13. Aplicarea Cardurilor de Reducere asupra Cardurilor Cadou, poate fi efectuată doar la momentul achiziții acestuia.
14. Necunoașterea regulior de utilizare a Certificatului Cadou nu reprezintă motiv de reclamații, toate condițiile fiind indicate pe Certificatul Cadou.

Aurul și platina în bijuterii si verighete

Bijuterii sunt considerate produse foarte artistice, ce se folosesc ca ornamente și se confecționează din metale prețioase , cît și din aliajele lor. Înafară de bijuteriile tradiționale , purtate de om,se mai atribuie și unele obiecte de casă, cultură, cît și unele medalii și semne jubileice. O parte foarte importantă în confecționarea bijuteriilor sunt inserțiile cu briliante și pietre semi prețioase, cît și altor materiale artificiale sau naturale, sau inele. In Paradis puteți să găsiți verighete.

Confecțiile din aur
Încă din cele mai vechi timpuri la confecționarea diferitor bijuterii se folosea aurul. Acestui prețios metal deseori îi atribuiau proprietați magice, care păzea de tot felul de probeleme. Luînd în considerație că aurul cu cea mai înalta probă (999) este destul de moale, neavînd duritatea necesară, în aliajul aurului sunt adăugate și alte amestecuri de metale.

Tehnologiile moderne permit obținerea aliajului aurului cu proprietățile fizice necesare. Înafară de duritate, amestecurile de metale schimbă și culoarea aurului. Exemplu: din aur cu proba 585 se obține:

  • aur roșu -32.55% cupru și 9% argint
  • aur galben -22.75% cupru și 18.75% argint
  • aur alb -16% nichel sau paladiu și 25.5% argint.

Din tot acest amestec 58.5% este conținut de aur curat, ceea ce și demostreazî prin urmare proba lui de 585. Fiecare din bijuterii, confecționate de meșterii salonului Paradis din Chișinău, are marca ce conține indicele probei. Confecțiile din aur cu proba 585 sunt cele mai întilnite. Cu toate acestea se întilnesc și alte bijuterii cu conținut din aur curat, cel mai des cu proba 375,583 sau 750. Conținutul înalt de aur în bijuterie favorizează ridicarea prețului produsului. Pe lînga acestea, la preț mai afectează și costul pietrelor prețioase sau semi prețioase , cît și chletuielile de producție inele.

Confecțiile din platină
Spre deosebire de aur, platina se folosește în bijuterii începind cu secolul 18. Odată cu descoperirea proprietăților benefice a metalului dat , s-a început folosirea lui în diferite ramuri a industriei , înclusiv și confecționarea de bijuterii. La ziua de azi, platina este unul din cele mai scumpe metale, folosit la înfrumusețarea bijuteriilor. Platina posedă densitate destul de înnaltă, ceea ce mărește nesemnificativ masa producției confecționate din acest metal. Pentru bijuterii din platină este caracteristic păstrarea aspectului fizic prezentabil . Foarte des la confecțiile din platină se adaugă și pietre prețioase , în final formîndu-se o compoziție fermecătoare și foarte interesantă. Avantajele adăugatoare a platinei în acest caz este, că cadru metalului fixează foarte bine piatra prețioasă.

Se folosește platina și în combinație cu alte metale prețioase, de exemplu aurul, în verighete. Asortimentul produselor din platină este destul de variat. Comanda unei bijuterii originale din platină se poate face la salonul de bijuterii Paradis.

SlideBar